Team Athletes

Marcus Hellman
Tävlingsansvarig Team Nutrifarm, PT, Idrottsvetare, Massageterapeut
Med bakgrund som tennisspelare leddes jag in på området träning och hälsa där optimeringen av styrketräning blev det största intresset och i slutändan mitt yrke. I led med detta kom Nutrifarm in som en samarbetspartner och jag hade äntligen hittat en produkt som höll vad den lovade och som jag kunde stå bakom. För mig är träning och hälsa en helhet där allt har betydelse; Individens inställning till sin träning, kosthållning, prestation inom sin idrott, sin prestation i vardagen men framför allt att vara stolt över sig själv och veta att man har gjort sitt bästa, oavsett vad målet är.Foto: Anette Rydelius Sandberg
Följ Marcus på FacebookFölj Marcus på Instagram
Fernando Flores
MMA Fighter
Född 1983 i Santiago Chile. Som liten var jag väldigt aktiv och spelade mycket fotboll och ishockey. Har alltid gillat att träna och varit målmedveten. Jag började min MMA karriär väldigt sent, började som 27 åring och redan efter 3 år så blev jag Svensk amatör mästare i 70 kg. Efter det vill jag övergå till att fightas som proffs. Jag blev beroende och hade som mål att bli proffs på 3 år.
Följ Fernandos resa på FacebookFölj Fernandos resa på Instagram
Natalie Gustafsson
Kreatör och idéskapare i Team Nutrifarm
Att ställa mig på scenen var till en början inte självklart för mig. Jag tvivlade på om jag hade vad som krävdes både fysisk och mentalt. Tack vare stöd från min coach tog jag beslutet och efter det var det lätt. Med hjälp av kosttillskott från Nutrifarm, fantasi och målmedvetenhet blev dieten allt annat än tråkig. Många dietvänliga recept blev det, vilka jag delar med mig av på min blogg och genom Nutrifarm.
Ta del av Natalies recept på FacebookTa del av Natalies recept på InstagramFölj Natalies blogg
Anette Sandstedt
Tävlar i Bikinifitness
Att kliva upp på scenen har varit min dröm sen länge. 2016 gjorde jag debut efter en tävlingssatsning som var bland det roligaste jag har gjort. Taggad på att göra om denna resa tillsammans med Nutrifarm står jag återigen på scenen hösten 2019. I gymmet är axelträning min absoluta favoritträning, utanför gymmet njuter jag gärna av amerikanska bilar.
Följ Anettes resa på FacebookFölj Anettes resa på Instagram
Emil Oravasaari
Debut i Mens Physique 2019
Min idrottsliga bakgrund har sitt ursprung i kampsportens värld och senaste tiden från OCR. Jag känner mig nu redo för nya utmaningar och har sedan länge varit nyfiken och intresserad av att tävla inom fitness. Intresset har vuxit mer och mer och jag blev oerhört glad över att få chansen att tävla för Nutrifarm. Mer taggad än någonsin på min nya satsning. Kommer utan tvekan gå "all in".
Följ Emils resa på FacebookFölj Emils resa på Instagram