Om Nutrifarm

Nutrifarm är ett varumärke som har försett marknaden med kvalitetstillskott sedan 21 dec 2014, vi ligger i framkant vad gäller utveckling av fantastiskt rena och unika smaker som aldrig tidigare lanserats.

Nutrifarm framställer endast rena tillskott ämnade för motionärer och elitidrottare inom alla sporter, utan artificiella färg och tillsatsämnen och med endast naturliga aromer, svenskt vassle av högsta kvalitet och vegansk bcaa samt veganska kapslar och tabletter.

Vi har utvecklat en unik produktlinje i såväl design som kvalitet, våra produkter och smaker är framtagna av konsument för konsument till bästa möjliga pris.

Svensktillverkade produkter som produceras i en GMP certifierad miljö ger dig som kund en trygghet  i att produkterna har tillverkats enligt svenska lagar och regler samt att alla våra produkter är kvalitetssäkrade.

För oss innebär svensk kvalitet att hela kedjan, från produktutveckling till produktion sker i Sverige av svenska råvaror, vi bryr oss om vår hälsa och vill dela detta med våra kunder genom våra högkvalitativa kosttillskott.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.