Beast

Beast är en högkoncentrerad och snabbverkande PWO som ökar NO-produktionen
i kroppen och förser dig med explosiv energi till ditt
träningspass. Den unika formulan i Beast är utvecklad för att ge styrkeökning,
massiv pump och ett ihållande intensivt fokus. Vikt 375g.

  • Extrem mental fokus och uppiggande
  • Intensiv energi när du kör dina övningar
  • Underbar smak
  • Extrem pump
  • Funkar alltid

BEAST PWO bygger på välbeprövade ingredienser i rätt doser och i synergi med varandra. Den är anpassad för såväl elitidrottare som vill prestera sitt yttersta som för motionärer som behöver den där extra knuffen.

Den innehåller Citrullinmalat som omvandlas i kroppen till aminosyran arginin och studier påvisar att den tas upp bättre av kroppen än rent arginin. Den hjälper bland annat till att avlägsna mjölksyra i musklerna och ökar produktionen av kväveoxid vilket medför bättre pump.

Acetyl L-karnitin är en modifierad aminosyra som stödjer cellulära energiproduktionen genom att hjälpa till vid transporten av fett in i mitokondrierna där det oxideras och omvandlas till ATP (kemisk energi för cellen)

Agmatin höjer kväveoxidhalten i kroppen genom att moderera NO-syntesen som ökar produktionen av aminosyran arginin. Ger dig ett bättre pump i musklerna, vilket hjälper kroppen att snabbare transportera näring till muskeln och få bort slaggprodukter, vilket i sin tur ökar musklernas uthållighet och tålighet mot mjölksyra.

Du kommer att märka vilken stor skillnad det är mellan BEAST PWO och andra pwo produkter på marknaden, när du väl börjat med BEAST PWO kommer du aldrig att vilja vara utan den.

Rekommenderad dosering:
Blanda två skopor (15 g) med 4 dl vatten och drick 15-30 min före träning. För bäst effekt bör intaget göras på tom mage. Maxdos tre skopor per dag, bör ej överskridas.

Innehåller 25 portioner

 

 

Innehåll per portion, 15 g (två skopor)
Citrullinmalat 2:1 3000 mg
Kreatinnitrat 2000 mg
Acetyl L-Karnitin 1650 mg
L-tyrosin 750 mg
Agmatinsulfat 500 mg
Kolinbitartrat 500 mg
Koffein 200 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin B3 30 mg
Pepparmintextrakt 5:1 20 mg
Vitamin B6 10 mg
Pepparextrakt 5 mg
Näringsvärde per 15 g
Energi 28 kcal
Protein 2 g
Kolhydrater 5 g
Fett 0 g

Ingredienser: 
Citrullinmalat, kreatinnitrat, acetyl l-karnitin, l-tyrosin, agmatinsulfat, kolinbitartrat, koffein, askorbinsyra, vitamin B3, pepparmintextrakt, vitamin B6, pepparextrakt.

Övriga ingredienser: 
Dextros, naturliga aromer, sötningmedel Ace-K (E950), aspartam (E951), färgämne rödbetsrött (E162), kiseldioxid (E551).

Information: 
Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Rekommenderad dos bör ej överskridas. OBS hög koffeinhalt, 200 mg per portion.

Allergiinformation: 
Innehåller en fenylalaninkälla.

Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader.
Förvaras torrt och väl förslutet samt oåtkomligt för barn.